لیست اختراعات فاطمه السادات ناظري
سامانه¬ي پايش مداوم و همزمان ويژگي¬هاي فيزيكي فرآورده¬هاي غلات طي تخمير فرآورده¬هاي تخميري غلات از جمله نان، كيك، بيسكويت و كراكر بخش عمده¬اي از توليدات حاصل از غلات را شامل مي¬شوند و به همين جهت كيفيت آن¬ها مدنظر بسياري از محققان بوده و هست. سنجش اين فرآورده¬ها در مقاطع مختلف فرآيند توليد آن¬ها، مورد توجه محققان صنعت غذا بوده است. در ميان اين مقاطع، مقطع تخمير به عنوان قلب فرآيند توليد اين دست از فرآورده¬ها، از اهميت بسزايي برخوردار بوده است. به جهت ارزيابي اين مقطع كليدي، روش¬ها و دستگاه¬هاي بسياري عرضه شده است. اين روش-ها و دستگاه¬ها با اين¬كه در زمينه¬ي سنجش فراورده¬ها تا حد زيادي كارآمد بوده¬اند ولي همواره با مشكلاتي مواجه بوده و هستند. به رغم كليه¬ي پيشرفت¬هايي كه در زمينه¬ي اين روش¬ها مشاهده مي¬شود، همچنان جديدترين دستگاه¬هاي ارائه شده در اين زمينه به اندازه¬گيري غيرمستقيم فشار پرداخته و مواردي كه قادر به اندازه¬گيري مستقيم مي¬باشند از مدل¬هاي ارائه شده در گذشته پيروي كرده و پيشرفت ناچيزي داشته-اند. هدف از اين اختراع طراحي، توليد و به كارگيري سامانه¬اي در حيطه¬ي فرآورده¬هاي تخميري غلات مي¬باشد كه با هدف كنترل فرايند توليد و نيز فرآورده¬ي حاصله، به ارزيابي تعدادي از ويژگي¬هاي فيزيكي از جمله فشار، دما، ابعاد، حجم و دانسيته¬ي خمير اين فرآورده¬ها در حين مرحله¬ي تخمير مي¬پردازد.
موارد یافت شده: 1